Praktisch

Individuele therapie kost 70 euro per gesprek. Relatie- of gezinstherapie kost 80 euro per gesprek. Een gesprek duurt 50 minuten. Indien er verslaggeving wordt gevraagd dan wordt hier 40 euro voor aangerekend.

Als je verhinderd bent om naar een afspraak te komen, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten weten. Je doet er anderen een plezier mee. Afspraken die minder dan 24u op voorhand worden geannuleerd, dienen te worden vergoed. Betalen gebeurt bij voorkeur via de bancontact-app.

Blijken de tarieven financieel moeilijk haalbaar, dan wordt samen naar een gepaste oplossing gezocht. Bepaalde mutualiteiten betalen psychologische hulpverlening reeds gedeeltelijk terug. Vraag er gerust naar bij je mutualiteit.

Indien u met de auto komt en u aan een goedkoop tarief wenst te parkeren dan verwijzen wij u graag naar de Havenkaai en Parking Haven die op wandelafstand van de praktijk liggen. Op beide locaties kan u het eerste uur gratis parkeren. Na 19u is parkeren in de straten rondom de praktijk gratis.